Relaxed naar den Haag reizen: auto niet echt een optie

Je moet voor een afspraak naar den Haag. Het is een belangrijke afspraak en die wil je goed voorbereiden. Je wilt zonder stress of zorgen op de plaats van bestemming aankomen. De eigen auto valt dan al af, je hebt bij zelf rijden alle aandacht voor de weg nodig. Stukken lezen of aantekeningen maken is niet mogelijk met handen aan het stuur.

Privacy en gemak: de trein valt af

Je wilt ook de trein niet nemen. Het is best nog wel een tour om op het station te komen en het overstappen tijdens de reis is ook iets waar je niet enthousiast van wordt. Verder is het altijd maar afwachten of het in de trein zo rustig is dat je je goed kunt concentreren op het werk dat je wilt doen voordat je het gesprek dat in den Haag gepland is ingaat. Ook heb je in een drukke trein weinig privacy en niet echt de plaats om vertrouwelijke stukken te lezen of, als onderdeel van de voorbereiding, de nodige telefoongesprekken te voeren.

De taxi voor ontspanning en zekerheid

Een taxi nemen is dan echt een goede oplossing. Het is niet de goedkoopste manier van reizen in Nederland maar het is wel de meest betrouwbare en meest comfortabele manier om op de plaats van bestemming te komen en na gedane zaken weer terug te reizen. Een taxi van en naar Den Haag is snel geregeld. Het verstandigste is, als den Haag je bestemming is, gebruik te maken van een taxibedrijf uit den Haag, bijvoorbeeld Taxi Service den Haag. De chauffeurs weten niet alleen de weg, maar weten ook hoe ze op verschillende momenten op de dag het beste kunnen rijden om zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aan te komen. Den Haag is een grote en drukke stad waar de kortste route in heel veel gevallen niet de snelste en voor wat betreft de planning zeker niet de meest betrouwbare route is. Een taxi chauffeur uit den Haag weet hier wel raad mee.