Rijlessen klaar, eigen auto zal er komen!

De rijlessen zijn weer afgerond en nu wordt het tijd voor mijn eigen auto: een Fiat Panda. Wat heb ik er lang naar uitgekeken om mijn eigen auto te kopen. Ik heb volop kleurkeuze, ik vond rood erg mooi, maar zwart mag er ook zeker wezen. Ik ben bij de dealer binnengestapt en heb gevraagd of ik een proefrit mocht maken. Hij had er namelijk net een op voorraad staan, die ik wel zag zitten. Toen ik mijn proefrit er op had zitten wist ik het zeker, dit is de auto die het gaat worden voor mij. Ik was helemaal gelukkig en overtuigd toen ik uit de Fiat Panda stapte.

Nieuwe auto kopen

De nieuwe auto ben ik snel gaan kopen en ik moet zeggen, ik maak er drie keer in de week een flinke rit mee. Ik rijd van de ene kant naar de andere kant van Nederland. Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto. Iedere week gaat hij door de wasstraat en houd ik hem netjes bij. Ik weet uit ervaring dat ik dit moet blijven doen, zodat hij ook echt altijd goed onderhouden blijft! In ieder geval is het geweldig om een Fiat Panda te kopen, mijn eigen auto, wat ben ik er blij mee!